SEO

Vi hjælper dig med at skabe omsætning

Organiske søgeresultater er en fantastisk mulighed for dig, at komme ud til dine kunder uden at skulle betaling for annoncering hver måned!

Vi giver en kompetent rådgivning, der garanterer vækst.

Vidste du, at næsten 9 ud af 10 danskere bruger Google, når de skal finde produkter eller ydelser? Og at 63% af alle klik går til de første tre organiske søgeresultater i Google?

Organisk SEO er ikke noget man bare gør fra dag til dag, sammenlignet med betalte Adwords der fek.s. giver hurtige resultater.

SEO kræver en veltilrettelagt strategi, gennemført eksekvering og tålmodighed. Resultaterne af en veludført SEO-strategi kan altid ses direkte på bundlinjen.

Vores 3 SEO focus

Søgeordsanalyse, Teknisk optimering, Linkbuilding

Søgeordsanalyse:

For ikke at skyde med spredehagl, er planlægningen altafgørende for SEO-processen, samt at sætte ind det rette sted! Uden en god SEO-analyse fra start, spilder man resurser og kommer ikke op på google som forventet.

Teknisk optimering:

Teknisk SEO er optimering af selve hjemmesiden, det som sker bag en hjemmesiden, som umiddelbart ikke er synlig, men som i virkeligheden har stor indflydelse på sidens performance, dvs. bedre brugeroplevelse.

Google ser bl.a. på teknikken bag, men også hvor brugervenlig siden er, det har en stor betydning for, hvordan google rater hjemmesiden.

Linkbuilding:

I sammenhæng med SEO taler man ofte om at ‘bygge’ links. Det betyder helt lavpraktisk at få andre hjemmesider til at linke til Jeres hjemmeside, formålet er at ranke højere på Google, og bliver vist i højere grad, det er vigtigt at tænke ind en SEO proces.

Vil du have et uforpligtende tilbud? Send en kort beskrivelse af projektet og få hjælp.

12 + 2 =