Hjemmeside

Hjemmeside til jeres virksomhed? Vi gør det!

På jeres hjemmeside har I mulighed for at fortælle kunder og besøgende om jeres firma og produkter. En god hjemmeside er nem at vedligeholde med billeder, tilbud, produkter, blogindlæg, tekst – og den indeholder et lettilgængeligt og klart budskab!

Design4web har mere end 17 års erfaring med design og opbygning af hjemmesider. Vi opsætter hjemmesiden i et CMS, som er nemt for jer at bruge. På den måde er I selv i kontrol og kan altid opdatere og vedligeholde hjemmeside m.m.

Vi garanterer den bedste service og mulighed for at få jeres budskab ud på de digitale platforme.

Der er mange muligheder for apps og Design4web tilbyder alle former for applikationer til smartphone, tablet og Smart TV. Vi er nytænkende og skaber innovativ markedsføring – og der er masser af muligheder, f.eks.:

Hos Design4web ønsker vi at give besøgende på jeres hjemmeside den bedst mulige brugeroplevelse, og vi stræber altid efter at sikre den bedst mulige UI-oplevelse. Vi holder skarpt øje med Googles opdateringer af deres søgealgoritme som flere gange har ændret spillereglerne for Googlesøgninger. På den måde kan I være sikre på at jeres hjemmeside er synlig på Google.

Bl.a. nedprioriterer Google simpelthen jeres side, hvis den ikke er optimeret til mobile enheder. Derfor leverer vi altid mobilvenlige hjemmesider. Så kontakt os allerede i dag og lav en aftale – vi kan både lave en ny hjemmeside eller opdatere jeres eksisterende hjemmeside.

Vil du have et uforpligtende tilbud? Send en kort beskrivelse af projektet og få hjælp.

13 + 2 =