OM OS

Design4web er et webbureau, der tilbyder hjemmesider, apps og programmering af software.

 

Hos os får du mere end udvikling. Vi lægger vægt på en tæt dialog med vores kunder, hvilket sikrer et godt resultat. I udviklingsprocessen er vi med hele vejen, fra idé til lancering og evt. den efterfølgende vedligeholdelse.

Med fokus på vore kerneværdier: tryghed, enkelt, stabilt, har vi specialiseret os i at hjælpe små og mellemstore virksomheder som i dag nyder godt af vores digitale kompetencer og erfaring. Vi sætter en ære i at overholde deadlines og skabe driftssikre produkter, der giver mærkbare resultater på bundlinjen.

Som arbejdsplads lægger vi vægt på at tilbyde vores medarbejdere gode arbejdsforhold, for at sikre kvalitet og danne et længerevarende kundeforhold.

Siden startskuddet i 2005 i ydmyge kælderlokaler har vi oplevet stor kundetilgang. Design4web har i dag 12 ansatte og 1 bot, og vores kundeliste omfatter over 500 små og mellemstore virksomheder. Vi tilskriver vores succes med brugervenlige produkter, konkurrencedygtige priser og fokus på en ekstra værdi.

Facebook Linkedin Casper Bargholz
Hvad Siger Kunderne

Hvad Siger Kunderne

“Jeg havde i dag fornøjelsen af at bruge Design4web til et projekt på min webshop. Der blev yder service af højeste karat! meget bedre ind jeg havde turde håbe på. Jeg giver Design4web min bedste anbefaling.”

Mikael Nissen

Nissensport

“Altid super service :-)”

Pia Bargholz

Partner i Bargholz-Scheutz

“Design4web has offered a great product with unparallelled swift service. I highly recommend them”

Christian Ploug Christensen

Associate at CorpNordic Denmark A/S

TonniC.dk er super godt lavet af Design4web :-)”

Tonni Christensen

Ejer af Arm Sport Denmark

“Kan varmt anbefale”

Anja Kondal Jensen

Partner, Malermester Kondal

“My ambition to set up my own homepage would not have gone as smooth without the support of Casper. He is incredibly helpful, always willing to give good tips and advice, even though I am not a client (yet). I can highly recommend Casper as a trustworthy respectful individual, with high integrety.”

 

Kilde: Facebook og LinkedIn
Carina Simons

Senior Konsulent, Kommercielle aktiviteter hos Røde Kors

“God service, i håndterer al vores web, så vi kan fokusere på vores forretning!”

Anne Floresa

Direktør i Aeipa

“Gode priser og god service.”

Casper Carr

Direktør, Service appen ApS